Yhteistyökumppaneille

Osallisuuskeskus Oodi pyrkii toiminnallaan vähentämään huumeiden käyttöön liittyvää yhteiskunnallista stigmaa, syrjäytymistä ja eriarvoistumista. Tähän työhön tarvitsemme mukaan yhteistyökumppaneita.

Opiskelijoille

Oodi tekee sopimuspohjaista yhteistyötä Lapin ammattikorkeakoulun sekä Lapin yliopiston kanssa; terveyden- ja sairaanhoidon sekä sosiaalityön korkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa käytännönopetusjaksoja Oodissa sekä tehdä lopputöitä Oodi-konseptin kontekstissa. Jos olet alan opiskelija ja mietit vielä tutkielmasi aihetta, olethan Oodin henkilökuntaan yhteydessä, niin jutellaan lisää vaihtoehdoista. Ihanteellista olisi, jos opiskelijana sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä sekä käytännönopiskelujakso että päättötyö Oodissa.

Ammattilaisille

Ammattilaisille Oodi tarjoaa mahdollisuuden yhteistyössä henkilöstön ja vertaisten kanssa toteuttaa erilaisia info-, koulutus ja ryhmätoimintoja. Usein erilaiset palvelut voivat erilaisista syistä olla käyttävien ihmisten ulottumattomissa; tavoitteena Oodissa on madaltaa kohtaamisen ja saavutettavuuden kynnystä avun tarjoajien ja tarvitsijoiden välillä. Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme sinulle lisää!

Sote-, kasvatus- ja rikosseuraamusalan ammattilaisilla, sekä muilla päihteitä käyttäviä työssään kohtaavilla, on joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 9-10 mahdollisuus käydä vapaamuotoisesti tutustumassa Oodin tiloihin, toimintaan ja henkilökuntaa. Mahdolliset muutokset avoimien ovien ajankohdassa löytyy Oodin sosiaalisen median kanavilla. Lämpimästi tervetuloa!